Misére öltözve

"Ha szerettek, tartsátok meg parancsaimat,
én meg majd kérem az Atyát, és más vigasztalót ad nektek: az Igazság Lelkét, aki örökké veletek marad."
(Jn 14, 15-16)
A sötétkék kényelmes, de elegánsvonalú kardim alatt sötét türkizzöld, pamut, ujjatlan. Alatta fehér Monsoon szoknya, színes, geometrikus mintával, szürke, virágos, alacsony sarkú cipővel. A kezemben a szokásos táska és egy smaragdzöld stóla szabású kendő.

Megjegyzések

  1. Kedves Viktória! Ha megengeded, tegezlek. Valami miatt a rendszer nem jelenítette meg a megjegyzésedet, ezért itt idézem, hogy meglegyen:
    "Áemn! Mert Krisztus nekünk adta a Vigasztalót, és ez minden napon ad erőt. Mert mindenre van erőnk a Krisztusban!
    Szép összeállítás, főleg a szoknya különleges."
    Köszönöm szépen a bókot! Általában azt a szentírási részt szoktam kiemelni, ami különösen megfog az aznapi szentmise olvasmányok közül. Örülök, hogy ez most benned is visszhangra lelt. :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a válaszod, nagyon megtisztel. Az Ámen szórt rosszul írtam a bejegyzés elején, javítom is: Ámen. :). Tetszik, hogy megmutatod a szettjeidet, és olyan különleges színeket viselsz! Máriakék, türkiz... "Figyeljétek a mezők liliomait, hogyan nőnek, pedig nem fáradoznak és nem is szőnek. Mondom nektek: Salamon még dicsősége teljében sem öltözött úgy, mint egy ezek közül! Ha a mezei virágot, amely ma virul és holnap a kemencébe kerül, így öltözteti az Isten, akkor titeket nem sokkal inkább, kicsinyhitűek? " Ha nincs kellő ruhám, vagy éppen a cipőm megy tönkre, az Úrra figyelek, és mindig a legjobbat adja.Nem szűkölködöm, és mindig lesz pénzem az igényes ruházkodásra, mert ezt az Ige mondja. Fontosak a színek is, mert nézzük csak meg a díszes madarakat. Tanuljunk az ő színösszállításaikból. Pl. a páva, kék és zöld színű, és a ruhánk is lehet "pávás" (jó értelemben). Jézus is igényesen nézhetett ki, hisz a ruhája is olyan minőségi volt, hogy köntösére sorsot vetettek, azaz nem tépték szét. Ha jól írom, ha nem, akkor javíts ki. :) Mutassuk meg milyen értékesek vagyunk, mi Isten gyerekei, és virítsunk és viruljunk, mint a mező liliomai!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hivatás- és méltóságtudatos öltözködés, smink 1. - Keresztény lányok, nők és a világi divat

Egy guru vagy Jézus? - Tanúságtétel a jóga és a kereszténység összeférhetetlenségéről

Önbizalom, helyes önszeretet, önnevelés 1. - Keresztény önismeret, önmegvalósítás